O nouă etapă a Concursului Biblic “TALANTUL ÎN NEGOŢ” a avut loc sâmbătă 30.04.2011 în Bisericile Penticostale din România, şi anume, faza judeţeană. Pt. copiii şi tinerii din jud. Hunedoara, concursul a avut loc în Biserica Filadelfia din localitatea Petroşani, unde un număr impresionant de candidaţi, mici şi mai mari, cu multe emoţii, au venit toţi cu aceiaşi dorinţă, de a câştiga şi a ajunge pe podium, pt. a putea trece în etapa următoare, faza pe ţară. Pt. copilaşii şi tinerii din Bis. Maranata Vulcan care au participat la acest concurs, în număr de 14, ziua de 30.04.2011 a fost o zi nefavorabilă, neavând şansa de a ajunge niciunul pe podium, dar nu şi-au pierdut speranţa şi încrederea în aptitudinile lor, în dorinţa arzătoare de a se pregăti mai mult şi cu mai multă râvnă pt. concursul de anul viitor, pe care sunt convinşi căci cu ajutorul D-lui, îl vor câştiga. 
Avem toată încrederea şi noi, că dorinţa lor de care dau dovadă, şi flacăra care îi animă, îi va face mai silitori în a cerceta tainele Bibliei, în a-şi insuşi cât mai multe lucruri utile şi benefice, pt. ei, familiile lor şi Biserică, şi nu vor da înapoi, nu vor rămîne demoralizaţi după acest eşec, ci vor fi biruitori la următoarele concursuri şi biruitori cu Cristos în viaţă. Pt. toată râvna lor şi silinţa de care au dat dovadă, aceşti copii au fost recompensaţi cu diplome de apreciere. La terminarea concursului, toţi cei ” biruitori” au ajus pe podium şi au primit premii. Au fost numeroase premii, iar la unele categorii de vârstă au ajuns să fie clasificaţi şi  câte 2-3 pe acelaşi loc, neputându-se face departajarea.  Amintim câţiva dintre câştigători:

Locul1: DAVID COICHECI, CLARA LOBONŢ, MANCHEŞ IONATAN, BERINDEI EMA, ACASANDREI LAURENŢIU, FRATE VLAD, REBECA DRĂGIN, BUREANĂ EUSEBIU, CHIRA DANIEL, PATRICIA TODECIU.

Locul 2: NĂMĂŞTEAN OVIDIU, OGNEAN NAOMI, CHELARIU DAVID, MALVINA OLARIU, RĂSPOPA GABRIELA, LUIGI RĂDUCANU.

Locul 3: MONICA TOBIAZEC, PRICHICI EMANUELA, SOOS DAVID, MIHĂREANU EMANUEL.

Dorim ca D-zeu să dea multă Binecuvântare tuturor copiilor, mai multă silinţă şi râvnă pt. cercetarea Scripturii, D-l să-I ţină vegheatori, să-I călăuzească în umblarea lor pe pământ şi să-I ajute să fie lumină în şcolile de unde fac parte pt. toţi colegii lor, şi lumină în societate, iar noi ca părinţi avem obligaţia morală şi creştină, să-I susţinem în rugăciune şi să le dăm sfaturi şi poveţe sănătoase.D-l să rămână cu toţi . Amin
Nelu Marţian


PREMIANŢII CONCURSULUI 

BISERICA FILADELFIA PETROŞANI (sala de concurs)
CONCURENŢI BIS. MARANATA VULCAN
Felix Marţian
2/5/2011 08:22:10 pm

Concursurile sunt concursuri,podiumurile au mereu aceleaşi (doar)3 trepte spre care aspiră TOŢI participanţii,iar "lupta" este strânsă. Îi felicităm pe cei care au urcat pe podium,dar şi pe cei care la această ediţie nu au urcat,rezultatele lor dovedind,totuşi,o temeinică pregătire.
Vulcănenii au avut la fiecare categorie de vârstă copii bine pregătiţi,iar punctajele unora,de circa 90 p(din 100)le considerăm lăudabile.
Locurile pe podium sunt limitate dar un lucru e cert:Dumnezeu îi premiază pe toţi cei ce se apleacă cu interes asupra Cuvântului Său.
"Învaţă pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze,şi când va îmbătrâni,nu se va abate de la ea." (Prov.22:6)

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.